Coaching

shutterstock_154488095
“Η Αλλαγή δεν έχει να κάνει με την εμφύτευση ματιών, διότι αυτά υπάρχουν ήδη, αλλά με το να τα κάνει να κοιτούν στην σωστή κατεύθυνση την οποία δεν έχουν”
-Πλάτων

Ενισχύουμε τη διαρκή ανάπτυξη ατόμων και ομάδων χρησιμοποιώντας την πρακτική του Coaching μέσα στο πλαίσιο των υψηλών προδιαγραφών και δεοντολογίας που ορίζονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς για την πρακτική αυτή. Ένας από τους επικρατέστερους ορισμούς για το Coaching ο οποίος δίνεται από τον ICF Global, είναι ο εξής: «Το Coaching είναι μια συνεργασία με τους πελάτες σε μια δημιουργική διεργασία που προκαλεί τη σκέψη και τους εμπνέει να μεγιστοποιήσουν το δυναμικό τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.» Αυτό ο ορισμός αντανακλά απόλυτα την φιλοσοφία μας και τη συνολική μας προσέγγιση στην ανάπτυξη των ανθρώπων και καθιστά εμφανές πώς το Coaching ως πρακτική «κλειδώνει» με αυτές.

Σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, το Coaching συνδέει την ατομική απόδοση με την απόδοση του οργανισμού/εταιρίας και βοηθά τους οργανισμούς/ εταιρίες να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα μέσα από τους ανθρώπους τους. Υπάρχουν 4 βασικά είδη υπηρεσιών coaching που παρέχουμε στους πελάτες μας:

One-on-one Coaching: στοχεύει στο να βοηθήσει το άτομο να κάνει σημαντικές αλλαγές στην εργασία και τη ζωή του, να θέσει καλύτερους στόχους και να τους επιτύχει ταχύτερα και αποτελεσματικά.
Ομαδικό/ Group Coaching: βοηθά τα μέλη μιας ομάδας να συνεργάζονται καλύτερα, να μειώσουν τις συγκρούσεις, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους και το κλίμα στην ομάδα και να επιτύχουν ταχύτερα τα ομαδικά αποτελέσματα.
Διευθυντικό Coaching: βοηθά τα στελέχη να αναπτυχθούν ως ηγέτες και οικοδομεί την ικανότητά τους να επιτυγχάνουν τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς στόχους
Wellness Coaching: στοχεύει στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιφέρουν αλλαγές στη στάση και τον τρόπο ζωής τους ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

  /